۳ پاسخ

چیز سردی نخوردی؟یه چایی نبات دارچین بخور.نینی منم از دیروز حرکاتش کم و ضعیف بود امروز مامانم بهم چایی نبات و دارچین داد داره درست میشه.ایشالا این روزا زودتر بگذره صحیح و سالم بیان این استرسا تموم بشه

شاید جاش تنگ شده دیگه،بازم حواست باشه اگه کم شد حرکاتش

احتمالا نی نیت پسره دیگه رفتی تو ماه 8 همینجوریه منم همینجورم عمم از روزی ک حامله شدم بهم گفت از اول 8ماه تکونای بچت عوض میشه کم میشه اصلا نترس