۵ پاسخ

بمنم احتمال طبیعی دادن ولی هزینه کلاسا زیاده منم موندم سکته رو میزنم فک کنم وسط طبیعی بمیرم🤣 والا هیچی بارم نیست میگن کلاس بری و ورزش کنی خواهر من هیچکدومو نرفت زایمان خوبیم داشت ولی اینقدر میگن کلاس بیاین میترسم چون هیچ کلاسی نرفتم

حتما ورزش کن و پیاده روی داشته باش

منم خیلی دوستدارم طبیعی باشه ولی نمیدونم باید چیکارکنم دکترم گفته فعلا واسه سزارین یا طبیعی زوده

از هفته ۳۰ قرص گل مغربی خوبه
از دکترت بپرس راهنماییت کنه

برو کلاسای زایمان طبیعی البته شاید بخاطر کرونا نباشه ولی پرس وجوکن اگه بود برو