۵ پاسخ

عزیزم احتمالا یبوسته..چون شیر خشک میدین روزی ده میل اب جوشیده هم بدین بهش..قطره پدی لاکت هم خیلی خوبه..اگه اذیته و زور میزنه ترنجنبین یه میل بدین به خیلی موثره..ولی یبوستو باید درمان قطعی کنین ک بچه اذیت نشه

دور مقعدشو با وازلین چرب کن ماساژ بده دورانی،بعد انگشتتو همون حالت بزار دم مقعدش اروم یکم به داخل فشار بده نگه دار دیدی دار زور میزنه انگشتت بردار ،یا شیاف گلیسیرین بخر

سلااااام برعکس پسر من هر روز پی پی...روزی دسشویی نکنه چقد ذوق میگنم

سلام عاشق اسم پسرتم بارادین.

روغن زیتون چرب کن ناف شو معقد شو تحریک کن آب جوشیده زیاد بده اگع گریه کرد شیاف بزار