۵ پاسخ

سلام دختر منم یه ماه مونده تا ۲سالش تموم شه
الان پی پی داشتنی میگه ولی جیش رو نه
سیستم عصبی ادراری باید کامل بشه تا وقتی ادرار میاد تو مثانه بچه متوجه بشه
تند تند ببرینش جیش هر نیم ساعت
حالت چمباتمه نشستن هم‌خودش تاثیر داره

عزیزم‌تقریبا دختر امادگی داره چند بار بهش بگو با نرمی نه باعصبانیت بگو جیش نباید تو شلوارت بکنی به من بگ باهم بریم دست شوی بعد بگو بهت خوراگی میدم یا براش جایزه بگیر بگو هر وقت گفتی بهت میدم

من دخترمو از یک سالگی گرفتم تا الان

سلام منم دخترمو از پوشاک گرفتم وقتی تازه از پوشاک میگری اولا سریع میگی چیش که ببری دست شوی بعد از ی مدت یادش میره چیش بگه یا دیر میگه نباید بزنی چون میترسه یادش میره دست شویشو بگه سعی کن ارامش داشته باشی این دورانو باید بگذرونیم دختر من پی پی داشته باشه اصلا خونه پی پی نمی کنه سریع میره دست شوی بعضی وقتا چیششو میگه بغضی وقتا یادش میره این طبعیی دختر منم اولا اذیت نمیکرد الان اذیت میکنه ولی ۵ دقیقه ۵ دقیه ببری دست شوی دیگه خونه رو کثیف نمیکنه

منم ی 10 روزی هست پوشکش نکردم شبا اصلا جیش نمیکنه روزا هم تند تند میبرمش بعضی وقتا میگه ولی بعضی موقع ها خودم میفهمم جیش داره فک کنم خیلی طول میکشه تا بچه یاد بگیره