۹ پاسخ

سلام من سر پسرم تا هجده ماهگیش نشدم بعضیا اینجورین

کاملا طبیعی چون هورمون شیر دهی ترشح میشه رحم خیلییی نازک میشه واسه همون کاملا طبیعیه نگران نباش تا یک سال یا حتی ۲ سال هم طبیعی

سلام.من بعد چهل روز یه بار خیلی کم شدم.تا الان نشدم

عزیزم سیاه دانه با عسل صبح وشب یه قاشق بخور تا سیستم بدنت بالا بره وشروع به فعالیت کنه

منم کلا پریود نشدم تا الان.بعضیا تا وقتی شیر میدن پریود نمیشن

خیلی ها تا زمانی که بچه شیر میدن پریود نمیشن یا تا شیش ماهگی بچتون شاید شمام اینطوری هستین

خوب همه این جورین ..منم پسرم هفت ماهشه هنوز پریود نشدم ..سر دخترم تا ده ماه پریود نشدم ...

طبیعی بعضیا تا دوسالم که بچه شیرمیدن پ نمیشن

اشکالی نداره بعضیا اینجورین
خواهر منم بعد چهل پریود شد دیگه نشد
و خودمم تا الان اصلا نشدم