۴ پاسخ

سلام مامانای عزیز دخترای من ۱۵ ماهه هستن شیرخشک میدم روزها بهشون شیر محلی میدم شبا موقعخواب هم شیرمحلی میدم بعداون هروقت بیدار بشن شیر خشکمیدم یک ماهه این کارومیکنم مشکلی هم نیست خداروشکر

اول اینکه چون الان تابستونه احتمال اینکه بچه اسهال بگیره هست.پس حواستون به این موضوع باشه.بهتره اول از مقدار کم شروع کنید مثلا یک یا ۲ وعده و بعد کم کم اضافه کنید.حتما از شیر های پاستوریزه کامل(نه کم چرب) استفاده کنید.تا ۲ سال چون بچه دائم در حال رشد هست بدنش به چربی هم نیاز داره

چه پاستوریزه چه محلی باید خوب جوشیده بشه بعد بهش بدین،اگه حساسیت نداشته باشه نه هیچ مشکلی پیش نمیاد

عزیزم پسرم شیرخشکیه ولی دکترش قبول نکرد حتی یه لیوان هم شیره پاستوریزه بدم میگه ویتامین هایی که شیر خشک داره شیر پاستوریزه نداره