۷ پاسخ

عزیزم ما اینجا به این حالت میگیم هِیزه شده طرف.پهلوهات یخ کرده باید خوب باکمرت گرمشون کنی اتو رو بزار روی کمترین دماش ویه حوله بزار روی کمرت وبه یه نفر بگو آروم کمرتو اتو کنه یه حوله دیگم گرم کن بزار روی شکمت.برای معدتم یکم عرق نعنارو باآبولرم وآبلیمو قاطی کن و بخورهم اسهالت خوب میشه هم معدت طعمش برمیگرده

.سلام من یک روز لواشک خوردم وکلی آلو اینجور شدم تا هضم شد بعد خوب شدم .برنج کته با ماش وماست وپونه خوردم

عزیزم یه قرص دمیترون بخوری حل میشه مشکلت ، رودل کردی

برای مزه دهنت کمی آبلیمو بخور برای اسهالتم دوتا موز بخور خوب میشی جانم

فكر كنم زياده روى كردى تو خوردن😉😉معدت ترش كرده

عزیزم رو دل داری.سرردلت سنگین شده

عزیزم احتمالا چیزایی زیادی باهم خوردی معدت بهم ریخته،ما کسی اینطوری شدنی میگیم هیزه کرده ی استکان ابلیمو ک نمک میزنیم میدیم طرف میخوره با چندتا دونه اسپند...ولی شما حامله ای اینو بهت توصیه نمیکنم اگ تا فردا اسهالت خوب نشد حتما برو دکتر چون اسهال کم ابی میاره برا بدن خطرناکه