۷ پاسخ

سرد نزار اگه گریه نمیکنه.گرم بزار تازودپخش بشهـ.منم دخترم کمپرس سردنزاشتم خداروشکر اصلاتب نکرد.جاب واکسن بالانیومد .اذیتم نشدخداروشکر

اول یخ رو بنداز تو فریزل بعد یه دسمال بکش رو واکسنشو ماساز بده بعد فرداش کمپرس سرد

روز اول کمپرس سرد
بعدش کمپرس گرم

امروز باید کمپرس سرد بزاری فردا باید گرمش کنی عجب دکتر خری بوده

روز اول سرده کلا بعد روز دوم گرم

روز اول کمپرس سرد بزار.فردا گرم بزار

روز اول کمپرس سرد دستمال یا حوله تمیز رو با آب سرد بشور کامل آبشو بگیر بزار رو جای واکسن هر ۴ساعت استا روز دوم کمپرس گرم و هر ۶ساعت استا