۵ پاسخ

سلام عزیزم
برای هرکسی متفاوته یکی تب میکنه یکی ن
پسر من تب نداشت خداروشکر ولی تا سه چهار روز بیقراری میکرد و بیحال بود..قبلش لازم نیس هیچ کاری انجام بدی استا هم اصلن نده قبلش چون موقع واکسن باید هوشیار باشع بعد ک اومدی خونه استا بده هر چهار ساعت..کمپرس سرد و گرم هم بزار

سلام عزیزم اگر استامنفون به موقع بدی تب نمیکنه قبلش که کاری نیاز نیست بکنی وقتی واکسن زدی روز اول هر چهار ساعت یک بار دو برابر وزنش بهش قطره میدی روز دوم هر. ۶ساعت یکبار دمای بدنش هم با دماسنج اندازه بگیر هر دوساعت

پسر من هم تب کرد هم درد داشت روز اول باید کمپرس سرد بزاری روز دوم کمپرس گرم و از همون اول قطره استامینوفن رو هر 4 ساعت دو برابر وزنش بهش بدی و هر یک ساعت دمای بدنش رو با تب سنج چک کنی

عزیزم قبلش استابده بعدبرو.اومدی خونه هر4ساعت استابده .روزاول حوله سردروزدوم حوله گرم.تاسه روزنبایدجای واکسنس آب بخوره.بعدسعی کن پوشکش نکنی .تندتندشیره بدی تب نمیکنه.

قبل رفتن استا بدین بعد هر۴ساعت یک بار دوبرابر وزنش استا میدین هر۱ساعت کمپرسی سرد فرداش کمپرسی گرم ۶ساعت ۱بار استا