۹ پاسخ

پمادتتراسایکلین بزن.دودعنبرنسارا هم خیلی عالیه حتما یکی دوبارم که شده بزن

من با شامپو بچه و آب ولرم میشستم و بعدش باسشوار خشک میکردم نسبتا زودخوب شد دردمم کم میشد
شنیدم چراغ مطالعه با لامپ زرد خیلی خوبه گرماش خوبه بخیها زودتر خشک میشن میفتن

اصلا بتادین نزن خشک میکنه با اب ولرم بشور و با سشوار خشک کن سشوار واقعا برا تسکین درد عالیه

شامپو بچه عالیه زود خوب میکنه .شستشو بده بد باسشوار خشک کن .عفونتم نمیکنی

بتادین اصلا نزن
فقط با آب سرم شستشو بده

منم ۱۶ روز پیش زایمان کردم ...نه تو بتادین نشستم نه چیز دیگه فقط یبار مامانم پونه دم کرد تواون نشستم ۱۰ دقیقه تنها چیزی ک کمک کرد زود بخیه هام افتاد و سرپا شدم چراغ مطالعه بود ..هربار ک میرفتم دسشویی با آب گرم تمیز میشستم بخیه هارو و روش سرم شستشو میریختم و بعد میومدم چراغ مطالعه میذاشتم نیم ساعت چن روز ک اینکارو کردم بخیه های بیرونیم خیلی زود افتاد ..الان خیلییی راحتم ،کلیم بخیه داشتما زیاااااد

با شامپو بچه بشور خودت رو بتادین بریز تو اب بشین توش بعدم هر بار میری دستشویی یا حموم خودت رو با سشوار حتما خشک کن

بتادین ک من شنیدم زخمو تازه میکنه
با شامپو بچه شستشو بده

یکم بتادین داخل آفتابه آب داغ بریز خودتو بشور خیلی برای بخیه هات خوبن واینکه شبها عسل رو گازاستریل بمال بزاررو بخیه هات قشنگ توده رو بخیه هابهترمیشن