۳ پاسخ

الان هوا گرمه بزار یخجال و اکثرا دارو ها تا یکماه بعد باز شدن قابل استفاده است البته اینو بنداز بره یکی دیگه بگیر

سلام گلی اگ بیرون یخچال بوده فاسد شده من ک چهل دقیقه بیرون بود انداختمش بیرون

الان چون گرمه هوابایدتویخچال بزاری معمولا داروی باز شده تاده میتونی استفاده کنی باز یه بار بروشورداخل جعبه نگاه کن