۱۲ پاسخ

عزززیزم بهترین چیز پودر فیروز مثل اب روی اتیشه منم همیشه استفاده میکنم بی ضرره پماد چرب میکنه فقط

حتما زیر گلوش و تمیز نگه دار حمومش کن یک روز در میون بعد زیر گلوش و خشک کن پماد بمال ی تیکه پنبه بزار زیر گلوش که همیشه خشک باشه اصلا نزار مرطوب بمونه

یک روز درمیون حمام

باید زود زود تمیز کنی یا حموم کنی

فیروز یه کرم داره که همون پودر بچه ست. مثل کرم میمالی زدنش راحتتره ذرات پودرم تو ریه بچه نمیره. من راضیم ازش

سلام گلم نگران نباش....زیر گردنشو بایه پارچه لطیف ونم دار آروم تمیز کن بعدش پماد کالاندولا بزن زودی درست میشه.....من برای پسرم این کارو میکردم زودی درست میشد
همیشه باید مواظب زیر گردن وزیر بغلش باشی

پودر مال وقتيه كه ميخاي عرق سوز نشه اما الان بچه ي شنااز مرحله ي پودر رد شده

من وازلین فیروز می زنم یک روز درمیان هم حمام می کنم اگر نتونستی حمام ببری دستت رو خیس کن قشنگ زیر گردنش رو بشور

عزيزم من تاحالا اين مشكل رو بچم نداشته ولي مرتب براش بشور واز پماد كالاندولا بزن اين پماد كلا براي تمام التهابات پوست وسوختگي مناسبه

پودر بچه بزن براش و زود به زود هم حمومش ببر به خصوص زیر گردن و زیربغل و پشت گوشش اینا بشور قشنگ که عرق سوز نشه

پودربچه بزن خوب مبشه

من فقط پودر می زنم پودر چیکو تا می زنم خوب میشه