۶ پاسخ

سلام گلم پسرتون ۲ ماهشه نذار دیرتر بشه اذیت میشه ، من بیمارستان خصوصی انجام دادم اوج کرونا بود ولی با رعایت کامل انجام شد دکترش گفت تا یکماه بهترین زمانه واسه ختنه، حلقه هم انداخت راضی بودم اصلا اذیت نشو بعدشم نوع ختنه بستگی به خودت دکتر داره بعضیا سنتی انجام میدن بعضیا هم حلقه قبلش بپرس هردو روش اگر خوب انجام بشه مثل همه

من تازه سه روزه پسرمو به روش لیزر ختنه کردم واقعا خوبه .. البته یکم درد داره که با استامینوفن آروم میشه.

هر کدوم ی کار میکنن من بخیه کردم توی ی هفته کاملاااا خوب شد ولی لیزر رو نمیدونم و حلقه ای رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا بچه اذیت میشه سنگینی میکنه

من پسرم حلقه بود بعداز شش روزم افتاد خیلیم راحت بود

حلقه بنداز من انداختم خیلی خوب بودپسر ۳۰ روزش بود ختنه کردم اولش یکم گریه کرد ولی بخیه و اینها نداره دیگه زودم خوب شد

تو این شرایط مریضی چ وقت ختنه کردنه اخه عزیزدلم بزار بعدا انجام بده فکر کن رفتی ختنه اونجا دور از جون مریض شدین خوبه؟