۷ پاسخ

عزیزم نوزاد تازه به دنیا امده کلا خودش همش خوابه .این قطر دلیلش نیست

عزیزم نوزادی ک زردی داره زیاد میخوابه وخیلی هم آروم خوابش ب خاطر زردیش

عزیزم زردی بچہ رو بیحال میکنہ

من استفاده کردم
پسر منم روزا کلا میخوابید شبا بیدار بود ربطی ب قطره ندارع این فقط باعث میشه شکم کار کنه

کلا نوزادایی که زردی دارن زیاد میخوابن دلیلش فقط زردی.پسرمن ۱۵درجه زردی داشت ازروزاول همش خواب بود طوری که به زور بیدارش میکردم واسه شیر خوردن دکتر روپرسیدم بهم گفت دلیلش زردی که خیلی میخوابن

نوزاد به ۲۰ساعت خواب نیاز دارن

قطره بیلی ناستر خواب اور نیس اما زردی باعث میشه بچه بیشتر بخوابه