۱۱ پاسخ

نه انقباض نیست منم اینطوری میشدم

بله عزیزم بنظرم برین بیمارستان ی ان اس تی ازتون بگیرن خیالتون راحت شه... چون منم اینجوری بودم گفتن انقباص داری و بستریم کردن.. البته نمیخام بترسونمتون 😎😘محص احتیاط میگم

پسر منم اونجوریه شبا هم‌ ویبره میزنه براخودش😅😅😅

به نظرم طبیعیه چون منم چند هفتس اینطوریم انقباض نیست شاید شمام بچت بریچه چون من از وقتی بریچ شدم زیر سینه سمت راستم سفت میشه

عزیزم منم همینطورم دردم میگیره ولی میگن طبیعی

نه اینا دیگه الان طبیعیه چون جا کم داره خودشو جمع میکنه انقباضات وقتیه ک زیر شکم و کمرت مثل پریودی به طول سی ثانیه و فواصل منظم مثلا دقیق هر ۵ دقیقه اتفاق بیفته در ضمن هفته های اخر انقباضات کاذب هم سراغت میاد نگران نباش

طبیعیه عزیزم منم که فردا زایمانمه تا الان پسرم اینکارو میکنه حسابی هم دنده درد میگیرم هر از گاهی

همراه با درده؟و اين حالت منظمه يعني هر چند ديقه يه باره؟

اگ دردشدید شد امادس به زایمان

عزیزم خودت ک داری میگی بچت خودشو سفت میکنه انقباض درد داره بچه نیست بدنته

برا منم اون جوری میشه یهو قلمبه میشه سمت راستم بعد آروم درست میشه نگران نباش عشقم