۵ پاسخ

سلام عزیزم اولاش تازه داری حس میکنی بزار هفته بیست شیش بیست هفت به بعد بشه قشنگ حس میکنی هفته سی بعد از خواب میپری باتلنگراش لگد زدناش

منم دیروز حس کردم بچم تکون نمیخوره از شب قبل یعنی خیلی کم فقط در حد اینور اونور کردن لگد اصلا نمیزد صبش پاشدم رفتم دکتر هیچیش نبود انقدر ورجه وورجه میکرد صدای قلبشو دکتر پیدا نکرد مجبور شدم برم یه چیز شیرین بخورم دوباره رفتم به پهلو صدا قلبشو گوش دادم.
هیچی نیس نترس توام همین کارو کن

همین ک حس میکنی تکونشو کافیه بعضی روزا بچه ها خسته ان یا حالت قرار گیریش فرق کرده کمتر متوجه میشی

طبیعیه عزیزم تنبلن خوابن نگران نشو

عزیزم من امروز پیش دکتر بودم همین سوال رو پرسیدم. گفت اون تکون میخوره شما متوجه نمیشید چون کوچکه. ولی از هفته 30 به یعد تکونان مهمه