۴ پاسخ

سلام عزیزم کولیک اگه داره اپتامیل ب بلاک بهش نمیسازه ولی برا رفلاکس هستن...ولی گیگوز هم برا رفلاکس هست هم دل دردنمیگیره من ده تا دکتر بردم اخرش گیگوزبهش ساخت..اما الان ک دل دردش کمترشده بهش اپتامیل میدم

عزیزم بچه ها باهم فرق دارن برای رفلاکس همه مارک ها ای آر باید بخوره برای کولیک ممکنه از حساسیت باشه که آپتامیل پپتی میگن خوبه شیر خشک ببلاک اچ آر هم برای بچه هایی که آلرژی دارن

شیر خشک ببلاک ar

دختر من بیومیل ای ار مبخوره بهش میسازه خانومی معده هر بچه با بچه دیگه فرق میکنه ولی برای رفلاکس دکتر برا دختر من ببلاک ای ار و بیومیل ای ار پیشنهاد داد