۶ پاسخ

نه تب نمی کنن استامینو فن رو واسه دردش میدن سریع تر ختنه کنی خیلی بهتره .حلقه عالیه بچه زیاد اذیت نمیشه من حلقه گذاشتم سر یک هفته افتاد بماند که خیلی استرس داشتم اخه تجربه نداشتم همش هی میترسیدم دست بزنم ولی من ۴۰روزگی ختنه کردم هیچی نفهمید خودم حلاک شدم

من پسرم دوماهشه بردم ختنه هنوزم حلقش نیفتاده دکتر میگغ حلقه خیلی بهتره .نه چه تبی بعد الان دیر شده که بچت برمیگرده اذیت میشه ختنش

گلم منم دقیقا این موقع پسرمو ختنه کردم نگران نباش فقط سریع ببرش نزار دیرتر بشه قبل برپن دوبرابر وزنش استامینوفن بده انجام که داد روز اول بی قرار میکنه موقع جیش کردن دوبار جیش کنه خوب میشه

عزیزم من ۱ ماهگی حلقه انداختم
اصلا تب نداشت
فقط ۲ ساعت اول بیقرار بود
یک هفته هم حلقش افتاد

زیر یک سال حلقه ایه تب نداره فقت یکم گریه میکنه باید استا بدی پسر من هم حلقه ای شد هم سنتی

سلام من هفته ی پیش پسرموختنه ی سنتی کردم راضی بودم