۸ پاسخ

خوب حریره بادوم و فرنی نستله هم هست. داروخونه ها دارن. کلی غذا هست که تو اینترنت می تونی سرچ کنی. مامان ها کلی دستورپخت سوپ تو گهواره گذاشتن. سرچ کن. پیدا می کنی. به حای عذاب وجدان یه اقدام عملی کوچک انجام بده. ولو کوچیک

عزیزم برو تو پیج babyfoodکلی دستور غذا و میان وعده گذاشته

پس چی میخوردین تاحالا؟

پس غذا كي درست ميكنه برات

مگه میشه آشپزی نکردی تا حالت من شام وناهار کی درست میکنه برات؟

واااااا پس تا الان چکار میکردی

یعنی تا امروز گشنه میموندین غذا از کجا میاوردین؟؟

عزيزم آدم كاري رو بخواد انجام بده ياد ميگيره حتما ،من تمام فكر و ذكرم از صبح تا شب اينه كه چه غذاهاي مقوي براي دخترم درست كنم مدام دارم سرچ ميكنم و از خودم ايده درميارم شما هم تنبلي بزار كنار الان وقت رشد بچه است سهل انگاري نكن

مادرشورهم زحمتشو میکشه تا وقتی ک کامل یاد بگیرم ک هنوز یاد نگرفتم🙁