۸ پاسخ

منکه غیرازخواهربرادرم و خواهرشوهربرادرشوهرم کسی نیومددیدنمون، مردم خودشون میترسن ناقل باشن جرعت ندارن ک بیان،همه زنگ زدن

خودشون باید شعورشون برسه من خواهرزادم دنیا اومد دوهفته سمتش نرفتم اقوام خودمم اگر کسی خواست بیاد اومد مامانمو دید کادو داد و بچه روهم نخواستن ببینن یکی دوتا ک اومدن واسه کادو ماسک داشتن ولی خانواده شوهرم منو نگران میکنن خدابخیر کنه جرات داری بگو نیاین توکل بخدا سعی کن بچت و دور نگهداری بخوابونش و بذارس تو اتاق ی کارکن که نزدیکش نشن خودتم ماسک بزن. دیگه کسی ک تفهمه نمیفهمه خودمون رعایت کنیم

من موندم به خانواده شوهرم چجوری بگم رعایت کنن... البته رعایت میکننا ولی مادر حساسه خب 😁 مثلا چجوری بگم بوسش نکنن یا نزدیکش نشن... اونام عاااشق بچه ان فقط منتظرن بیاد 🤭

به نظرم علاوه بر ماسک زدن باید هر سری قبل ازاینکه به بچه شیر بدیم یا بغلش کنیم بهتره قبلش دستامونو باآب و صابون بشوریم

من ب شوهرم گفتم هر کس بیاد دیدن بچم بهش ماسک میدم.منظورم خانوادن‌‌....فامیل ک خداروشکر نمیام تو این وضعیت

منم میخام موقع نگهداری ازش ماسک بزنم تو خونه

حالا تا موقع شما خدابزرگه حالا من چیکار کنم ک امروز و فردایی دارم

تا موقع شما گلم خدابزرگه حالا ما چیکار کنیم ک امروز و فردایی دارم