اميدوارم به دردتون بخوره مامانا💕💕

‍ #مواد غذایی نفاخ

قابل توجه مادران شیرده مواد غذایی که ایجاد نفخ می کنند عبارتند از:

موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند .

#خیار نفاخ است ، چون سریعا در معده فاسد می شود .

مصرف زیاده از حد #گوجه_سبز باعث نفخ معده می شود .

#انار برای مادر و کودکی هایی که دچار نفخ معده هستند ، ضرر دارد .

#زردآلو به طور كلی دیرهضم و نفاخ است و علاج نفخ آن ، خوردن هسته زرد آلوی شیرین می باشد .

تمام #حبوبات نفاخ هستند .

#تخم_مرغ بدلیل گوگرد موجود ، ایجاد نفخ در شكم می كنند .

#پسته خصوصاً پسته خام ، نفاخ است .

شاه_توت نفاخ است .

گیلاس طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود .

مصرف زیاد #خربزه باعث نفخ می شود .

#زرشك نفاخ است .

عسل برای كسانی كه به نفخ شكم مبتلا هستند توصیه می شود .

شیر نفاخ است .

پوست انگور دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .

زیاده روی در مصرف #انجیر تولید نفخ شكم و اسهال كرده و برای چشم نیز مضر است .

مصرف زیاد #خاكشیر ، ممكن است سبب افزایش موقتی نفخ شكم شود .

زیاده روی در خوردن #فندق ، ایجاد نفخ و گاز شكم می كند .

#كشك نفاخ است .

#تره ، ترب و پیاز ، نفاخ هستند .

#كاهو دارای مقدر زیادی الیاف است كه تولید گاز و نفخ در معده می كند .

زیاده روی در مصرف #كلم موجب ایجاد نفخ و افزایش فشار خون می شود

۴ پاسخ

اميدوارم براتون مفيد باشه مامانا 🥰

خيــــــلي مفيد بود عزيزم ممنون💕

ممنونم عزیزم 😎❤️

بسیار عالی 👌🥰