۴ پاسخ

عزیزم کلا بچها بدنیا میان همینجوریا خیلی باید حواست باشه باید شیرتو میدوشیدی حداقل بهش میدادی من خودم هم میدوشیدم شیرم هم شیر خشک میدادم حالا سعی کن شیر افزا بخور عکس مادر روش 15تومن هست یادم رفته اسمش . رازیانه بگیر بجوشون مثل دم نوش با یه قاشق عسل مرتب بخور شیرتو زیاد میکنه سعی کن کله پاچه و دلستر یا چیزای آبگوشتی زیاد بخور بعد گشنه نگهشدار تا سینه خودتو بگیره ما بینش دیدی گشنست شیر خشک بده

فقط با مک زدن بچه شیر زیاد میشه هر چی بیشتر مک بزنه شیر بیشتر میشه

باید بدی بچه بمکه تا غدد فعال بشن و شیر افزا بخور
دلسترم میگن خوبه گازشو بگیر بعد بخور

قرص شیر افزا بگیر از داروخانه، گیاهیه، خیلی موثره، هر وعده یه دونه بخور