۴ پاسخ

پیاده روی تو هفته های پایین مثل من و شما خطرناکه عزیزم من داشتم رفتم دکتر شیاف بهم داد درست شد البته پله و رابطه هم ممنوع کرد استراحتم

آره. من داشتم. هفته هشتم. خیلیم ترسیدم. بیمارستان بهم شیاف پروژسترون داد و گفت چند روز از جات تکون نخور. تو دستشویی رفتن باید مواظب باشی ک ب خودت فشار نیاری. همین. و خوب شدم.

هفته های اول نباید پیاده روی بری، حتما بابت لکه بینی به دکترت اطلاع بده و استراحت داشته باش شاید بهت شیاف بده، منم از اواخر هفته ۶ لکه بینی داشتم

عزیزم تو سه ماه اول پیاده روی‌نباید بکنی.
اگه میری خیلی آروم و خیلی کم.نهایتا یه ربع مثلا.
لکه بینی هم خطرناک‌نیست عزیزم.
حتما برو دکتر بهت شیاف بده بعدم فقط استراحت کن عزیزم.