۱۰ پاسخ

یه قطره چکون چند قطرس میدونی؟
دوبرابر وزن بچه باید بدی اگه ۵ کیلو ۱۰ قطره یا همون ۱۱ فپقطره ای که بهداشت گفت بیشتر نباید بدی

خیلی زیاده امتحان کن ببین یازده قطره تا کجای قطره چکون میاد همون قدر بده..بشمار 11قطره بشه دقیق

یک قطره چکون زیاده که

وای خدا یعنی تو سعی نکردی خودت قطره را بریزی تو یه قاشق کوچیک و بشمری و بدی خو معلومه زیاده شما همیشه برای دادن هر قطره ای ب بچه قطرها را بریز تو قاشق کوچیک و بشمار و ب بچه بده عزیزم

نده بابا یه قطره چکون ۲۱ قطره است باید ۱۰ قطره بدی قریونت

یک قطره چکون 30 قطره میشه ‌شما دقیقا همون 10 قطره بدین زیادیش خوب نیست و اگه تا فردا تب نداشت نیازی نیست بدین

شماباید ۱۰ قطره بدی وسرساعت حتما بدین

وای نه دوبرابر وزنش بده

زیاااااده یک قطره چکان میشه ۲۵ قطره

خیلیه هر قطره چکون ۲۰ تا ۲۵ قطره توش جا میگیره