۱۱ پاسخ

عزیزم بی حسی عالیه واقعا واقعا منم 2 ماه پیش زایمان کردم سزارین عالی بود روز دوم بلند شدم اصلا حس نمیکنی

سلام بانو جان منم دو تا بیهوشی کامل داشتم اما این دخترما بیحسی از کمر بود تجربه خوب و جدیدی بود اولش استرس داشتم ک چی میشه ولی اصلا چیز خاصب نبود ن سوزنش درد داشت نه ترسی داشت بچتم میبینیش سر ۵ ثانیه بیحس میشه نصف بدنت وقتی هم به هوش اومدی خیلی قهوه و کاکائو نخور رو بچت اثر داره بیشتر اب و مایعات‌..اب میوه ک ملین باشه و شکمتو راه بندازه بخور شیر بادوم درست کن ببر انجیر خیس شده کمپوت هلو هر چی دسشویی بری و شکمت کار کنه سردرد نمیگیری

منم میترسیدم ولی خب وقتی میزنن ازانگشت پاهات اگ احساس کردی داغ شد بدون داره اثرمیکنه...بعدم ب ثانیه نمی‌کشه ک پاهاداغ میش و کلااززیرسینه بیحسی تاپایین....دختردایی منم فهمیده بود ولی خب نترس قرار نیس مال تواونجوری شه ک...خداتوشکرمن بیهوش نمیشی بعدااگ بدونی بیهوشی ی سرفه ی بدی میادسراغت ک خیلی درداوره جای عمل...ولی بی حسی ن...راحتی ...فقط درد برش هس دیگ تحمل می‌کنی یروزه

فقط دستتوبنداز ب دامن فاطمه زهرا و برو بسلامتی زایمان کنی

امان از آدمایی که تجربه بد ب اشتراک میزارن،منم مثل شما میترسیدم چون همین حرف بهم گفتن،ولی دوستم زایمان کرد گفت اصلا نفهمیدم کی بچه دنیا اومد ،میگع همش منتظر بودم بهم آرامبخش بزنن بخابم ک عمل شروع کنن بعد یهو صدای گریه بچم شنیدم باورم نمیشده ک ب این راحتی تموم شه،ببین عزیزم بذار خیالت راحت کنم حین عمل هیچ دردی نداری میخای نگرانم باشی برای بعدش باش ک درد داری و باید مراقبت کنی

سلام عزیزم اصلا ترس نداره درد هم نداره متوجه هم نمیشی من چند روز پیش تجربه کردم درد سوزنش از آِمپول

سلام عزیزم
جاری من سزارینه همش
با چاقو ک نمیزنن مگه باهات دعوا دارن 😂😂😂😂نخیر تا بی حس نشی عملت نمیکنن خانومی

میگن بی حسی کمر بعدا ،کمر درد در پی داره مخصوصا واسه امثال من که دیسک کمر داریم...درسته؟

یه عده خیلی کمی بی حسی روشون اثر نداره و بدنشون مقاومه. من که بهم بی حسی زدن خودم منتظر بودم بدنم بی حس بشه که دیدم صدا گریه بچه میاد تعجب کردم اصلا پرستار گفت صدا بچته 😅

نترس من دوبار تاحالا بیحسی زدم از کمر ،همون لحظه بیحس میشی .انقدر هم کیف داره وقتی صدای بچتو وقتی بدنیا میاد متوجه میشی که اندازه نداره

عزیزم منم سزارین بودم وبیهوشی کامل 6روز پیش.خیلی خوب بود اصلا هیچی متوجه نشدم.