۸ پاسخ

من ۳۲ هفته رفتم ۱۶۰۰ بود دکتر گفت خوبه هر چقدر حساس بشی بدتره بزار روند طبیعی خودشو پیش بره غذاهای کبابی و آبپز بخور آجیل میوه

سلام . طبیعیه که . منم هم وزن شما بود . تو اینترنتم بزنی همین وزن نرماله . خودتو درگیر این حرفا نکن . منم کلی حرص خوردم الکی

گلم بچه منم دقیقا تو سن بارداری شما همین وزنش بود به دنیا اومد 3400 بود دو روز بعد که بردیمش دکتر شده بود 3100😂...منم مث شما خیلی جوش میزدم ولی بدنیا ک بیاد دیگه برات مهم نیس این چیزا ....تازه اگه قراره طبیعی زایمان کنی همون بهتر که وزنش کم باشه من خیلی بخیه خوردم😥

عزیزدلم من 31 هفته رفتم 1380 بود

فکرش بکن تا یه ماه دیگ ک زایمان کنی یک کیلو خورده ای اضاف کنی میشه سه ونیم ک عالیه دیگ همه توهمین وزن زایمان میکنن بیشتربشه ادیت میشی بعدم بچه ماه اخروزن میگیره زیاد

منم توهفته شمارفتم سونوگرافی ۱۹۰۰بود وزنش دکترم گفت تازه دوهفته بالاتزم هست😐😐😐تازه من همه چی میخورم شیرینی جات هرچی ک فکرش بکنی وزنش خیلی خوب بوده ک...اصلا به این نیست ک حتما چیزی بخوری وزن بگیره.گوشت و مغز تخم مرغ این جورچیزا وزن بچرو زیادمیکنه حتما‌ک نبایدشیرینی جات باشه تازه میوه ام خوبه

عزیز دلم منم ۳۲هفتم ،وزنش۱۶۰۰هست. سالم باشه. منم استرس دارم. ولی چه میشه کرد

من که نینیم از شما ریزتر بود، ۱۷۵۰بود، دیگه کاریش نمیشه کرد، سالم باشه انشالله، ریز و درشتیش مهم نیست.