۱۰ پاسخ

من دوقلوهاموخودم ب تنهایی حموم میبرم اول میرم اب حموم روگرم میکنم طوری ک بچه نسوزه بعدلباسشوخونه درمیارم لباس خودمم درمیارم روی پام پارچه میندازم بعدبچه رومیخابونم روپام بایه دستم میگیرم بدنش ایناصابون اینامیکشم روی پاخیلی راحته بعدحوله روروی دستگیره درمیزارم دورپسرم میپیچم یه اب هم ب پاهام میگیرم خودمم حوله پیچ میکنم میام لباسهاشومیپوشونم بعداونی یکی پسرمومیبرم بنظرم یکم‌ تلاش کنی میتونی راحتتره روی پا

من فقط بار بار اول مامانم دخترمو حموم کرد بعد دیگه خودم باکمک شوهرم.فقط روی پاهات باید ی پارچه پهن کنی که لیز نخوره

تو هموم که تنها پیبرم موقعه در اوردن شوهرم حوله میپیچه میبره بغلش نگه میداره من آب میکشم حوله میپیچم میام لباس میپوشونم بعد میرم خودم میپوشم

عزیزم صندلی حمام بگیر راحته حمام بردنش من که از وقتی بدنیا آمد من میبردم اینم صندلی حمام

همسرتون کمک کنه بهتره. چون لیزه خدایی نکرده اتفاقی نیوفته براش... یکی تون بگیره یکی هم بشوره

منم تازگیا خودم میبرم خیلی باحاله😍

والا منم میترسم هنوز دلش رو ندارم باهمسرم میبریمش حمام خیلی دلم میخواد خودم یاد بگیرم همش میترسم از دستم بیوفته

من دو ماهه دیگه خودم تنها میبرم دیگه باید عادت کنیم

من دخترمو از ۸روزگی.وپسرمو از ۱۵روزگی خودم شستم

مننننن.واسه اولین بار چند روز پیش بردم