۳ پاسخ

من یه بار طبیعی اوردم شنیده بودم که وقتی طبیعی زایمان کنی گشاد میشه البته ببخشید راحت میگم ولی من بعداز زایمانم مادرم برام جوشونده پوست انار درست میکرد مدت چنددقیقه توی اون مینشستم بعداز اون خیلی خوب بوود همسرمم راضی بود دیگ نمیدونم باز زایمان کنم اینطوری میشه یا نه

بستگی به بافت بدن هم داره ولی اره جمع میشه البته نه تو یک هفته بمرور

سلام آره واقعا واسه منم سواله که بعد از زایمان طبیعی به حالت قبل برمیگرده یا نه .