۴ پاسخ

سلام قیمه به خاطر لپه نفخش بالاست و رفلاکس رو تشدید میکنه، ترجیحا تا زمانی که رفلاکس بچتون بهتر نشده غذاهای نفاخ نخورید، واقعا اذیت میشن

عزیزم منم دخترم رفلاکس داشت دکتر گفت که فقط محصولات گاوی نخورم و خدایی راعابت کردم حتی شکلات هم نخوردم و واقعا جواب داد

من نمیدونم دکتر ب من گف رفلاکس خفیف داره پنهانه خفیفه چیه ولی من حتی بستنی ام میخورم کارم اشتباس خب قیمه و همه چی کلا میخورم چون شربت رفلاکسش و میدادم اونارم میخوردم اذیت نمیشد بچم حالا نمیدونم از شربت بوده یا چیز دیگ . حالا شما سعی کن کمتر بخوری همین قیمه رو من خودم و گفتما نری بخورب خدایی نکرده بچت بدتر بشه بیوفته گردن من 😂

حبوبات نفاخه فکر نکنم ربطی به رفلاکس معده داشته باشه اونروزکه میخای درست کنی ازصبح یاازشب قبل بذاتواب بمونه چنبارابشوعوض کن