۵ پاسخ

عزیزم رازیانه واسه پسر خوب نیس
هورمون های زنونه بیشتر میشه

سلام عزیزم دختر منم خیلی نفخ داشت دکترش بهش قطره پدی لا کت و قطره دایمتیکون داده بود وقتی اونهارو میخورد خیلی بهتر میشد من شنیدم حتی غرق نعنا هم نباید بدی چون بدن نوزاد تا به شیر مادر عادت کنه زمان نیاز داره

سلام من بعضی وقتا خیلی کم بهش میدادم ولی خودت بخور بهتر ب نی نی ندی فک کنم بهتر باشه

سلام عزیزدلم خوبی؟رازیانه برای نوزاد پسر خوب نیست.میتونی بجاش زیره کوهی دم کنی خودت بخوری هم شیر زیاد میشه هم نفخ کم❤️

قطره دایمیتکون بده بهش دکتر به پسرم داده عالی بود