۴ پاسخ

قبل از اینکه بری بهداشت دوبرابر وزنش بش بده

من قبل ازاینکه ببرم بهداشت ازداروخانه قطره استامینوفن گرفتم گفت قبل ازواکسن دوبراروزنش بهش بده منم داخل خونه دادم وبردمش بعدشم بهداشت گفت روزاول هر۴ساعت وروزدوم هر۶ساعت

بهداشت خودش یه قطره میده بهش نیاز نیست قبلش بهش استامنیفون بدی ولی بعدش بیست چهار ساعت اول جاواکسن و حوله سردبزار بیست چهار ساعت بعدش و حوله گرم اگه و رم کردیاقرمزشدباروغن زیتون یا بچه نرمش کن

من بعد واکسن قشنگ تا رسید م خونه بش استا دادم کمپرس سرد براش انجام دادم کلی استا سر وقت هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بش دادم خداروشکر بجه ام اصلا تب نکرد و بی قراری هم نداشت