۴ پاسخ

ن هیچ کار نمیشی شرت گن دار نپوش کمربند گن دار ببند چون شرت میخای بپوشی بکشی بالا خوب نیست کمربندو از بااالا ببند

من بعد سزارین من چی اینور اونور کردم یروز بعد عملم اصلا باز نشدن پرسی بودن بخیه هام عفونتم نکردن بااینکه مراعات نکردم اصن

ن عزیزم دکتر بهتدن میگه ک تا حداقل بعد کشیدن بخیه ها صبر کنید و زمان درستو میگن
اگه روشو بپوشونید عفونت میکنه باید حتی لباسی بپوشین ک هوا رفت امد کنه یا اگه شکمتون بزرگه با چسبایی جلوی اینکه شکم روش بیوقته رو بگیرین

گلم بابستن‌ گن شورتی یا گره ای بعد از چند روز زایمان فقط کار خودت وسخت میکنی چون چسبندگی رحم پیدا میکنی.وبخیه هاتم بعداز یه مدت اذیتت میکنه..

گن و بزارید بعد از ۴۰ روزگی ببندید...

من سر پسرم چادربستم شکمم واقعا دارم‌میگم بعد از ۱۰ روز مثل سابق شده بود جمع جمع....