۱۰ پاسخ

از شیاف گل مغربی استفاده کن،ماساژ پرینه انجام بده.پیاده روی کن و پاهاتو محکم رو زمین بکوب تا بچه بیاد تو کانال زایمان.
ولی از همه مهمتر سلامتی شما و نی نی جانه اگه واقعا مسیر زایمان تنگه و دکتر نه فقط برا منافع خودش اینو گفته سزارین رو انتخاب کن که نتیجه این همه زحمت چند ماهتون دور از جون آسیب به خودتون و بچه نشه یه وقت.می تونید به یه بیمارستان یا پیش یه مامایی که زایمان طبیعی انجام میده برید ازش بخوایید اونم شماره معاینه کنه تا خیالتون صد در صد راحت شه برا تنگی لگن

اگه لگنت تنگه زیر بار طبیعی نرو بشین دعا کن بچت نچرخه سزارین بشی چون مثل دوستم خیییلی آسیب میبینی

اگه استخون اگنت تنگ باشه طبیعی خیلی اذیت میشی
منم همینتور بودم دکتر گفت میتونی طبیعی زایمان کنی ولی ممکنه بیشتراز سزارین بخیه بخوری منم سزارین کردم

عزیزم حالا با چرخیدم بچه کاری ندارم اما دکتر گفته استخون لگنت تنگه یعنی اگه بچه هم بچرخه زایمان طبیعی سختی داری. به نظرم بخاطرخودت برو سزارین تا اذیت نشی

اگر استخوان لگنت تنگ باشه واقعا سخته ولی پیاده روی کن روی توپ بشین ببین این چند روز بازتر میشه یا نه

کاشکی منم شرایطم مثه ‌شما بود
من اصلااا دلم نمیخاد طبیعی زایمان کنم

حالت سجده خیلی تاثیر داره

سلام چهار دست و پا برو تو خونه. و انگشت کوچیکه پا تو فشار بده

سلام عزیزم تا الآن نیومده پایین امکانش خیلی کمه بچرخه تازه اگه هم سرش بیاد پایین شما ک لگنت تنگه زایمان طبیعی خیلی برات سخت میشه

از هیچی استفاده نکن چون لگنت تنگ سزارین میشی یا طبیعی زایمان کنی خیلی اذیت میشی