۵ پاسخ

پسرمن ۱۲بود ترنجبین و شیرخشت دادم.زود به زودم گفتن شیربدم که ادرار کنه..خودش خوب شد

پسر من تا دو ماهگی بدنش زرد بود دکتر گفت حدود هفت هشته ولی درمان نمیخواد خودش برطرف شد

مال پسر من ۱۰ بود ۲۴ ساعت تو دستگاه موند بعدم یه قطره چکون آب خیار دادیم ۷ بود دکتر گف اون خودش میره

7 جای نگرانی نداره فقط شیر بده تند تند، هرچی پی پی و ادرار کنه زودتر از بدنش دفع میشه، جای خنک نگه ش دار

من دیدم بعضی بچه ها ک زردیشون زیاده و خوب نمیشه حجامت میکنن فرداش کلا اثرات زردی ازش میره