۷ پاسخ

استفراغش به چه شکله اگه به صورت جهشی بالا میاره حتما ببرش دکتر چون دروزن گیری مشکل پیدا میکنه اکه بصورت پنیریه اشکالی نداره یا اگه کمی از دهنش اروم میریزه بازم مشکلی نیست

عزیزم خودت احتمالا ناراحتی استرسی چیزی نداری چون ب بچه شیربدی همرومیاره بالا نمیخاد تواین شرایط ببری دکتر شیرخشک ای ار بگیر همراه پودرریفلازول شباقبل خواب نصف پودر تواب حل کن بش بده خوب میشه

پسر منم دیشب اینجوری شد ولی استفراغش شبیه پنیر بود خیلی بالا اورد منم نگرانم

اگه از صبح اینجور شده احتمالا زیاد خورده

استفراغش اگه جهنده س ریفلاکسه سعی کن بعد شیر نیم ساغت بغلت نگه داری نخوابونی ولی اگه جهنده نیست ممکنه از گرما باشه یع کم خنکش کن

پسرتون رفلاکس داره

شاید زیاد خورده