۶ پاسخ

سلام من ازچهارماهگی دادم لعاب برنج شروع کردم بعدفرنی

من عزیرم بعد واکسن 4. کمکی دادم از لعاب برنج روزی دو قاشق شروع کردم رفته رفته زیاد کردم. بعد فرنی بعد پوره سیب بعد حریره بادام الانم پوره هویچ.هر کدوم به مدت یک هفته.به پوره هویچ که رسیدی 3روز بده پوره سیب زمینی پوره نخود فرنگی.بعد سوپ 😘😘😘

دختر منم چهار ماهشه زوده واسشون

من از سه ماهگی شروع کردم هیچ اتفاقی هم نمیوفته عزیزم اصلا نگران همچین چرت و پرتایی نباش من خودم داداشام بچه های داداشم زود مامانم شروع کرده بود الانم هیچکاریمون نیس بچه خودم از سه ماهگی شروع کردم.اول از حریره بادوم از بدونه شروع کردم و الانم که بچم پنج روزدیگه میشه شیش ماهش بهش 15تا بادوم میدم.صبح ها فرنی میدم بهش باشیرو نشاسته و نبات،ظهرا براش سوپ درست می کنم،عصر ها هم حریره بادوم.الان لازم داره ب اینطور چیزا تا بدنم قوت داشته باشه

من تو پنج ماه پسرم هنوز شروع نکردم موندم این ماه شش ماهش کامل بشه شروع کنم

بچه های الان رفلاکس داره اگه میخای کمکی روزی ی وعده بده از ی قاشق شروع کن و هر روز ی قاشق بیشترش کن بچه ها متفاوتن من ک هنوز شروع نکردم تا 6 بشع