۸ پاسخ

منم همینطور شد جنساشون تقلبی در اومده پاهای پسرمم ریخته بود بیرون الان ی ماهی میشه بارلی میبندم بهش عالی و خوبه

من از مولفیکس استفاده میکنم راضیم

من از مای بی بی و کوکومی استفاده میکنم

منم همین پوشک استفاده میکنم ،قرمزی ودون دون بودن همیشه از حساسیت نیس ،از گرماهم هست ، سعی کنین روزا باز باشه و زیرش تشک تعویض پهن کنین و کالاندولا بزنین ،خوب میشه

من از مولفیکس استفاده میکنم .شاید خیلی سفت میبندی پوشکشو .ولی کلا مولفیکس خط میندازه رو ران بچه .روزانه یکساعت بدون پوشک بزار باشه و پاهاشو بعد از شستن و کامل خشک کردن کرم کالاندولا بزن

سلام عزیزم .کانفی یا مای بی بی

من ار مای بیبی استفاده میکنم

مای بی بی خیلی خوبه