۷ پاسخ

عزیزمممم . اگه میتونی برو خونه مامانت، ایشالا حالشون مساعده یا باید کسی پیششون باشه؟

فقط توکل به خدا فقطططط

اصلا نگران نباش یه ازمایش بده تاخیالت راحت بشه وتازمانی که شوهرت حالش خوب میشه خونه کسی که راحت باشی بمون تااوضاع بهتربشه وبه سلامت بری خونه خودت کنارشوهرت

نترس جدا باشید از هم پیش هم نخوابید ماسک بزنین دستشوییتونو جدا کنین تا میتونی اب بخور اب میوه طبیعی بخور شیرینیو لینا اصلا نخور مایعات مخصوصا آب و آب میوه طبیعی و سوپ همسرتم همینجور ایشالا که نگرفتی ولی تو خونه ۲تایی ماسک بزنین سطوح تند تند ضد عفونی کن خونتون نزار گرم بشه کولر روشن باشه اتاقی که همسرت توشه پنجرشم باز باشه که هوا بره بیاد

نکران نباش عزیزم

استرس و ترس بدتره

مراقب خودت خیلی باش

نترس عزیزم برو ازمایش بده یه چند وقت برو خونه بابات تاشوهرت خوب بشه خدانکرده اگ داشته باشی ترسی نداره استراحت میکنی خونه خوب میشی ترس خوب نیست