۶ پاسخ

سلام من هفته پیش برای دخترم زدم طفلی خیلی اذیت شد تا چند روز شل میزد پاش دوروزم تب میکرد بهش قطره استامینوفن هر ۴ ساعت دادم .

فردا قراره منم ببرم شب نمیخوابم اگه ان شدی صدام کن

سلام واکسن ۱۸ماهگی یخورده سخته بچه ۱روز نمیتونه راه بره البته هر ی بچه ای یجوره ولی اکثرا ک من دیدم اینطوری بوده تب هم داره

نه این درد و تب داره. باید بیشتر مراقب بود

من هفته پیش زدم دوروز تب داشت نمیتونست راه بره
باید صبوری کنی سعی کنی بازی هایی ک نشستنیه انجام بدی باهاش سرگرمش کن یا ببرش جایی ک دورش شلوغ باشه چون اذیت میشن طفلیا

برای هربچه ای فرق داره،بچه هایی که از اول واکستارو اذیت میشدن اینم اذیت میشن،اما مثلا دختر من همون شب اول پاش لنگید و چهاربارم استا دادم کلا بهش و صبح که بیدار شد خوب بود و تبم نداشت