۵ پاسخ

بچه رو که خوبوندیش به باباش ور برو بگو خیلی وقته بازی نکردیم وقتی بیدار و آتیشی شد بگیر بخاب😂😂😂

والا من قبلا دخترم ۱۱ یا ۱۰ میخابید صبح ساعت ۶ بیدار بود منم چون از خواب زود پا شم عصبی میشم دیگ چند روزه عادتش دادم ۲ میخوابه و صبح ۱۱ یا ۱۲ بیدار میشه خیلی خوبه البته ی بار ۷ برای شیر گریه میکنه میخوره باز میخابه ،،چن روز پیش بچه خوابید باباش ساعت ۲ ی ماچش کرد از خواب بلند شد دیگ نخوابید تا صبح من انقدر جیغ جیغ کردم که دیگ وقت خوابش باهاش کاری نداره توهم الان برو پیش اقاتون یکم اذیت کن بگو خیلی وقته بازی نکردیم😁🤩بعدش بدخواب کردیش خودت بگیر بخواب

بزارش کنار باباش 😅من بچه ام ۱۲میخوابع

همین الان بلندش کن و بگو منم چند روزه میخوام باهات صحبت کنم بعد توهم بگیر بخواب😈😈

بچرو بزار تو بغلش برو بگیر بخواب تا مجبور بشه پاشه بگیرش