۷ پاسخ

سوپ ماهیچه (اولش فقط ی قاشق برنج ی کوچولو سیب زمینی و ی تیکه ماهیچه بدون چربی )هر سه روز ی سبزی جات بهش اضافه میکنی مثل هویج .کدوسبز .لوبیا سبز .نخود فرنگی .جعفری .گشنیز ...
موز میتونی ب میوهاش اضافه کنی
سرلاک برنج و گندم و موز و یا گندم خرما میتونی بدی
زرده تخم مرغ میتونی بدی ب مدت ی هفته از ی فندوق شروع کن تا ی هفته ب زرده کامل برسی بعدش هفته ای سه بار بهش بده
اب حتما بهش بده من‌ب بچه ام ندادم همه نوع غذا میخوره ولی اب خیلی کم‌میخوره اصلا دوست نداره اب حتما اب تو وعده اش براش بزار

سوپ با گوشت و مرغ و هویج و سیب‌زمینی و‌کره
پوره سیب زمینی و کره پوره هویج سبزیجات مثل جعفری لوبیا سبز تو سوپ

پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی و هویج
پوره سیب زمینی و کدوسبز

پوره رو حتما با کره بپز و بعدش با گوشت کوب برقی یا هرچیزی لهش کن و بعد ی پیمانه شیر خشک اضافه کن اگه دوست داشت اگه ن مثل پسر من خالی بهش بده

انواع سوپ ها و پوره ها رو

پشت برگ بهداشتت زده چی بدی تو گوگل هم سرچ کنی خوبه.

کته سیب زمینی آبپز سوپ موز سرلاک

سوپ هم میتونی بهش بدی
میوه هم هلو