۸ پاسخ

من دخترم هر شیری دادم اسهالی شد بجز گیگوز.خدا را شکر خوبه وزنش هم نرمال .ببین کدومش بچتون اشکالی نمی کنه همون براش بذار

من دو ماه گیگوز کنار شیر خودم اصلاوزن دهی نداشت.حالا نان میدم بهتره

خوب بچه ها با هم فرق دارن،متابلیسم بدن بچه با بچه دیگه متفاوته،ما نمیتونیم بگیم ک بد یا خوبه،خودت امتحان کن و ببین کدوم بهتره،ولی من کلا شیر خشک ندادم ،ایشاللله ک موفق باشی

ببلاک بدی بهتره گیگوز عجییییب بده

من گیگوز میدم و راضیم نان هم اوایل میدادم

نان بهتره وقدیمیه من اول گیگوزمیدادم خوب نبودبعدنان گرفتم نان خیلییی بهتره

سلام عزیزم من که به پسرم دادم خیلی اذیت شد.به نظرم نان خوبه اگه نمیسازه بهش ببلاک بدی بهتره.

سلام وقتی پسرم یکماهش بود خانم دکتر براش نوشت پسرم وقتی میخورد فقط زور میزد ولی شکمش کار نمیکرد من دیگه بهش ندادم
من نان ha میدادم نزدیک شیر مادر هست خوب بود