۴ پاسخ

دمپخت گوجه.

غذاهایی که سه ماه میخورم بخاطر کولیک و رفلاکس دخترم اینا بود
سیب زمینی پخته کوبیده _ دمی با مرغ_ دمی با گوشت گوسفندی _ آبگوشت بدون رب و حبوبات _ ماکارونی بدون رب _ قرمه سبزی بدون لوبیا _ خوراک کرفس و مرغ _ کوبیده
سخته پرهیزات غذایی ولی واقعا تاثیر خوبی داره الان الحمدلله دخترم خیلی بهتر شده

رشته پلو، خورش قیمه ولی فقط آبشو، قرمه سبزی آبشو، سیب زمینی آبپز، مرغ آبپز، کوبیده سینه مرغ، خورش مرغ و بامیه

چلو مرغ دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. ولی به نظرم همه چی بخور بعدش عرق نعنا بخور