۷ پاسخ

من قرص بیزاکودیل تو بچه اولم خوردم نمیدونم بخدا..از دکتر زنان هم پرسیدم بخاطر بخیه هام ک یبوس نشم بخورم مشکلیه گفت نه بخور

شربت مگنی میلک بگیر قیمتش هشت تومنه ملین هس برا بارداری و شیردهیم ضرر نداره . شب اول و دوم سه قُلُپ بخور فردا صبحش شکمت راحت کار میکنه . بعدش ببین اگه شکمت زیادی نرم شد مقدارشو کمتر کن یا چند مدت نخور باز دیدی شکمت کار نکرد بخور. من خودم یه هفته مصرف کردم خوبه خوب شدم بعد سالها. الان تقریبا دوماهه استفاده نمیکنم باهمون یه بار خوب شدم

روغن زیتون عرق نعنا گلاب اینایبوستو برطرف میکنه

بزن ضرر نداره میتونی از شربت معده هم استفاده کنی

سلام😘🌸🌸🌸🌸🌸🌸

عزیزم شیاف بیزاکودیل بگیر جواب میگیری

کمپوت هلو و گلابی رو امتحان کردی؟