۸ پاسخ

عزيزم بچه ها تو اين سن كم كم اعضاي بدنشونو ميشناسن پسرت الان دستشو شناخته و ميخوره جلوشو نگير اصلا

دختر منم دستشو ک ن مشتشو میکنه دهنش،اول نگاشون میکنه بعد میبره سمت دهنش

عزیزم غریزه اشه پسر منم همینطوری هستش فقط خوبی پسر من اینه عادت داره به قنداق کردن بعضی وقتها انقدر انگشتتشو میخوره عق میزنه و کلی بالا میاره منم قنداقش میکنم راحت میخوابه هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید این دوران خود شناختی بچه ها بگذره

ای جان دختر منم همین طوریه ولی جلوش نگرفتم درحال لثه سفت کردنن براهمین فشار بهشون میاد دست و میکنن تو دهان

من پستونک دادم دیگ نخورد شصتشو

سلام دختر منم دستشو دو هفته ای هست میکنه دهنش،بچه شما چیزی رو چنگ میزنه و بگیره تو دستش؟

عزیزم بزار انجام بده ،داره بدنش رو میشناسه،اگه نزاری تاثیر بدی داره تو روحیه اش،الان اقتضای سنش هست،نگران نباش،دختر منکه چنان انگشت میخوره بیا وببین😬

اشکال نداره عزیزم طبیعی بزار بکنه خود به خود از سرش میفته دکتر به من گفت اصلا دستش و نکش عقب