۴ پاسخ

من دو قلو ندارم ولی از درد کمر فلج شدم. دکتر گفت میتونی ویکس بزنی. موردی نداره. میزنم آرومتر میشم

من لگنم درده به شدت پهلوبه پهلومیشیم میمیرم یه دونه ی هم بچم

راه رفتن ک هیچی،نمیتونم بخوابم ،فقط دارم روزشماری میکنم بسلامتی دنیا بیان

عزیزم هریه روز که میری جلو بدتر میشی
منم دوقلو باردارم از شدت درد و ناتوانی میخواستم جمعه برم بیمارستان ولی دکترم اجازه نداد گفته باید تا هفته ۳۸ صبر کنی گفت این دردا طبیعیه وباید تحمل کنی به خاطر بچه هات تا وزن بگیرن
یعنی خدا کمکمون کنه 🙏❤