۷ پاسخ

شما تا الان کُلی سونو و غربالگری رفتی و خداروشکر صدرصد سالم بوده اگه الانم بارداریتو داری ادامه میدی بدن با بدن فرق داره بچه ام با بچه فرق داره چراالکی استرس میگیرید گلم من از هفته ۶بارداریم حس کردم مامانم منو باردار بوده از هفته اول بارداری حس کرده ولی هرکیو میبینم بعصیا خیلی دیر حس کردن بعضیا وسطاش خب مونده به بدن و جفت و حتی بچه گلم نگران نباش ایشالا به وقتش تکون میخورن خوردن شکلات چیزای شیرین و خوابیدن به پهلو چپ کمک زیادی میکنه

عزیزم بستگی ب بچه داره و اینکه شاید بعضی مواقع دکترم گفت اضافه وزنتون باعث میشه دور تر حس کنید، من الان فندوق خودمون شبیه نبض یا سُر خوردن ماهی چجوریه اونجوری حس میکنم😍... خب وقتی شکم چربی زیاد داشته باشه یکی از دلایلی میشه ک دور تر حس بشه بچه البته این نظر دکتر من بود

همه مثل هم نیستن عزیزم استرس ب خودتو تو دلیت وارد نکن گلم تکونم میخوره ب موقعش

منم متوجه نشدم تاالان

عزیزم تا ۲۴ هفته هم شده که کسی تکون بچه رو متوجه نشده
اگه بارداری اول باشه جفت قدامی باشه شکم لایه های چربی زیادی داشته باشه معمولا یکم دیرتر تکون بچه حس میشه

منم جفتم قدامیه22هفته تکون خورد.نگران نباش

من جفتم قدامیه اخر ۲۲ ه تکون خورد