۷ پاسخ

سلام یه قاشق چای خوری عرق نعناع ۳ تا چای خوری اب و یک‌چای خوری شکر بریز توی شیشه برای نفخ و دل درد عالیه

پدی لاکت واقعا تاثیر داشت

من پدی لاکت میدم
البته دکترش یه قطره دیگه هم داده بود کیدی کولیک طعم نعناع داشت بنظرمن زیاد موثر نبود ولی از پدی لاکت راضی ام

سلام پدی لاکت و کولیف میدم

گرایپ واتر...خیلی خوبه دکتر به دختر من داد الکل اصلا نداره بچه هم عادت نمیکنه بهش تازه بو عرق نعنا هم میده من که میدم ب دخترم آروم میشه

منم مشکل شمارو دارم پسرم نفخ داره دوستان کولیک ایز رو پیشنهاد دادن منم از امروز شروع کردم خدا کنه اثر کنه

من عرق نعناع بانبات میدم روزیک بار