۴ پاسخ

کمپس سردنزاربه هیچ وجه فقط روزدوم کمپرس گرم استامینوفن هم که هرچهارساعت روزدوم هم هرشیش ساعت

سلام عزیزم. برای این که پاشو تکون نده و اذیت نشه با یه پارچه نرم اروم پاشو ببند .شل ببند ش.
با حوله سرد تا چهار ساعت بذار روش بعد از چهار ساعت کمپرس اب گرم . هر چهار ساعت هم تا دوروز قطره استامینوفن بس بده

استامینوفنش سر ساعت بده,هر چهارساعت,روز دومم هر شش ساعت.تبشم زودزود چک کن,لباس نازک تنش کن,پاشویه هم خوبه واسه تبش.روز اول کمپرس یخ بزار جای واکسنش,روز دوم کمپرس گرم,نزار زیاد پاشو تکون بده چون دردش میگیره اگه میتونی قنداقش کن.

تا12ساعت اول کمپرس سردبعدکمپرس گرم استامینوفن 2برابروزنش هر4ساعت یکباربخاطراینکه پاشوتکون نده واذیت نشه اززیربغل به پایین قنداغ کنیدولی روی جای آمپولوشل ببندید