۹ پاسخ

سلام من استفاده نمیکنم عرق سوز میشه بچه جای اون پاره با اب ولرم خیس میکنم میکشم

فقط در صورتی ک ب آب دسترسی نداشته باشم.

اگه جایی بودی که نمیشه با اب بشوریش,وگرنه بهتره با اب بشوریش

بچه ام پی پی زیاد میکنه اول با دستمال مرطوب تمیز میکنم بعد میشورم

واسه وقتی ک پی پی میکنه پاکش میکنی... بعدش بهتره با اب هم بشوری

من فقط اگه جایی برم بچم خودشو کثیف کنه استفاده میکنم

من تا ۳ ماهگی همش دسمال مرطوب‌

فقط وقتايي كه اب در دسترس نباشه

کلابهتره استفاده نشه.من بچه هام تازه دنیااومدن ولی بعدازاون دیگه همش میشورم